Norgee

Heisann kjære nordmenn..

Jeg har nå tenkt til å begynne å blogge på norsk. Har ikke noe særlig krav til hvor mye jeg kommer til å blogge fremover, fordi eksamen nærmer seg, og jeg bruker all tiden min i ishallen, men jeg tar alt som det kommer og gleder meg til å begynne å skrive igjen!

Processed with VSCO with a6 preset

Kommer fortsatt til å snakke mye om mat, men også mer om livet mitt generelt fremover. I det siste har det vært ganske mye som har skjedd, og jeg tenkte å oppdatere dere litt.

Jeg sluttet sesongen i Luxembourg. Og ja, hva skal jeg si om det. Seriøst den rareste konkurransen noen sinne. Jeg gledet meg så utrolig mye til å gå kortprogrammet mitt en siste gang. Hvis dere har fulgt med meg gjennom sesongen, har dere sikkert sett at jeg elsket det programmet sååå mye, og i Luxembourg var siste gang jeg skulle få gå det. Jeg forventet av meg selv å gå helt perfekt, og gi hele tribunen frysninger.. Og det skjedde jo ikke akkurat. Jeg endte opp med å gå det dårligste løpet i mitt liv, og ikke nok med det. Når jeg satt meg ned på «kiss & cry» benken – sier «hva faen var det der for noe», til Berit… Så faller hele benken sammen, jeg og Berit tryner, velter en stor plante og søler jord over hele «kiss & cry»..

Så den dagen kunne jo ikke blitt dårligere, jeg var rimelig forbanna på meg selv og holdt meg egentlig unna alle mennesker, kom meg fort tilbake til hotellet og skrek høyt ned i puta.

IMG_9872

Langprogram dagen ble annerledes. Ettersom jeg var så sur at jeg hadde lyst til å slå ned alle jeg så 🙂 klarte jeg å være utrolig fokusert gjennom hele programmet, og gikk faktisk det beste programmet noen sinne. Så ja, det ble jo en berg og dalbane tur, kan du si..

Å komme hjem til Norge, vite at sesongen var over og kunne la meg selv slappe av var så deilig. Denne sesongen har jo vært utrolig spesiell for meg. Etter å ikke klare å kvalle til OL, flytte hjem til Norge, føle et stort press til å prestere i EM og begynne på SKOLE igjen..

IMG_0103

Slik har dagene gått.. Og enda mer skjer fremover. Har tenkt til å komme med en PART 2 hvor jeg kan forklare litt om mine nye program, hva jeg holder på med akkurat nå, og hva som er planene for sommeren.

Jeg har virkelig savnet å skrive, og dette er noe jeg synes er så deilig.. Så har lyst til å fortsette med dette, og spesielt komme sterkt tilbake etter eksamen!

-S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *