Sunn og billig frokost!

Hei og hopp..

Det er mandag morgen, og helt klart min favoritt dag i uka. Selvom det ikke er noe stor forskjell på mine dager så føler jeg at hver mandag er en ny start.

Fremover nå holder jeg på med å gjøre meg klar til eksamen som skjer i Mai, trener på is og jobber som koreograf for mange talentfulle yngre utøvere. Men først og fremst gjør jeg meg klar for hva jeg hater mest i hele idrettslivet mitt. 3000m test!

Den skal løpes 15. Mai, og en gang i Juni. Jeg har som mål å få ny rekord og komme inn på 11.30 (i Juni).. Jeg vet ikke om dere som leser synes det høres bra ut eller ikke, men husk at første gang jeg løp 3000m brukte jeg over et kvarter..

Uansett, det første jeg gjorde i dag var å dra på Sats for å løpe. Og føler meg egentlig ganske bra på mølla, så har fortsatt troa. Når jeg kom hjem lagde jeg frokost og tenkte jeg kunne gi dere en oppskrift på en kjempe sunn frokost – billig og enkel.

Dette er det du trenger:

Processed with VSCO with a6 preset

  1. 100ml vann
  2. 100ml hvilken som helst melk, jeg brukte havre melk.
  3. 100ml havregryn
  4. 1 banan
  5. Frosne bær, så mye der vil.

Jepp, det skal bli havregrøt.

Oppskriften er veldig lett. Ta havregrynet, vannet og melken i kjelen på høy varme. Etter det, moser du bananen med en gaffel og tar det oppi grøten. La det koke til grøten får den konsistensen du vil ha. Ta det oppi en bolle og topp med de frosne bærene.

Processed with VSCO with a6 preset

Å bruke frosne bær er billigere og bedre. Personlig elsker jeg at ha kalde bær i en varm grøt. Frosne bær er plukket når de er i sin beste tid, så de smaker bedre enn de som ikke er frosne..

Håper dere prøver det ut, og at dette motiverte dere litt på en mandag 🙂

-S 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *