Første uke på treningsleir!

Første uke med sommertrening er ferdig. Jeg kom til Oberstdorf forrige Lørdag, og var klar for å gi alt. På grunn av at vi ikke har hatt så mye trening på is i tiden før jeg reiste gledet jeg meg masse til å begynne hardkjøret igjen.

Når det er sagt, var det mye tyngre enn forventet. Jeg hadde jo trent hardt før jeg kom, men ikke «fem timer om dagen» hardt. På dag to var hele kroppen min stiv som en stokk. Støl i begge lyskene, lårene og rumpa. Det gjorde at resten av uka også ble veldig tung, men det var jo dette jeg gledet meg til.

Når det er sagt så har treningene gått bra. Jeg er på gruppe med to tsjekkiske gutter som er store konkurrenter, men ikke minst gode venner. Vi har to teknikk timer om dagen, en med Mr. Huth – og en med Mrs. Koprivova. Huth er han jeg har trent med i de tre årene jeg bodde her, og Koprivova har jeg trent med hver sommer siden jeg var åtte. Det er veldig deilig å få trene med så mange gode løpere, men samtidig være så godt kjent med alt og alle. På den første teknikk timen, hvor vi trener med Koprivova hopper vi utrolig mye. Går program, og sliter oss helt ut. Det som står aller mest i fokus er jo selvfølgelig trippel aksel, og det nye programmet. På begge deler har jeg fått positive tilbakemeldinger – som gjør at jeg er enda mer motivert til å fortsette å trene hardt de neste ukene. Med Mr. Huth jobber vi mye med detaljer i teknikken, og mange øvelser. Mye rare greier, som å hoppe triple hopp uten å bruke venstre arm og andre kompliserte innganger.

I tillegg til disse to teknikk timene har vi en økt med trinn, en dans og/eller barmark – hver dag. Det har vært så slitsomt at jeg har sovet ti timer om natten, og en ekstra på dagen hver dag.

I dag er det fri så det eneste jeg har gjort er å ligge ute i sola og spist masse god mat. I morgen begynner uke to og i tillegg kommer mamma, Berit og resten av gjengen ned – som blir veldig koselig.

Vi snakkes,

-S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *