3/6 uker med sommertrening er over.

Heisann.

Jeg har kommet hjem fra Oberstdorf etter 3 uker med hard trening. Jeg har brukt mye tid på isen hvor fokus har vært nye elementer, sammen med gjennomkjøring av nye program. Nye regler har kommet ut og jeg har tilpasset elementene mine til dette.

Det aller vanskeligste med sommertrening for meg er at det ikke er noen konkurranser i nærmeste fremtid. Jeg jobber alltid best hvis jeg ser konkurransene rett foran meg, men det gjør også at jeg ikke stresser så mye me ting som ikke går helt som jeg vil og jeg lar meg selv ta den tiden jeg trenger med elementene jeg synes er aller vanskeligst.

Den siste treningsdagen hadde jeg, sammen med gruppen min en hopp konkurranse. Vi fikk velge en kombinasjon, ett solo hopp og en piruett. Mr. Huth dømte oss, og den av oss som satt igjen med mest poeng vant. Det ble faktisk meg. Ikke at det var store forskjellen da. Både jeg og Lukas (Sveitsisk løper) valgte akkurat samme elementer, vi begge klarte alt – så det gikk på hvor mye pluss/minus vi fikk. jeg fikk 20.4 poeng og han 20.25. Så forskjellen var altså ikke så stor, men vinner du så vinner du – ikke sant? 🙂

Denne uken bruker jeg til å være med venner og familie, siden det er den eneste uken jeg er hjemme i sommer. Samtidig skal jeg løpe og trene styrke, og ikke minst – mentaltrening. Er det en ting jeg har lært opp igjennom årene er det at mentaltrening er så utrolig viktig for å bli klar for å gjøre ditt beste når du er alene på isen, foran publikum og skumle dommere.

Annet enn trening var jeg på kino i går, og der så jeg reklamen min for første gang utenfor huset. Utrolig gøy. Hat fått så mange hyggelige kommentarer på den – så det var gøy å oppleve den selv 🙂 Vi så Ocean’s 8 – anbefaler den ikke. Hadde ikke noe spenningsmoment og etter at jeg har sett ferdig «papirhuset» på Netflix, som er noe av det mest spennende jeg har sett var det ganske kjedelig å sitte på kino og bare vente på rulleteksten.

Håper alle nyter sommer og fri, og at alle får med seg litt aktivitet i hverdagen!

-S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *