Spørsmålsrunde!

God fredag!

Instagram har jo fått en ny «feature» hvor det er veldig lett å få spørsmål av følgerne sine. Den første gangen jeg brukte dette klarte jeg ikke å svare på alle spørsmålene i det hele tatt, så jeg tenkte jeg kunne svare på fler her.

  • Hvordan holder du deg motivert når du trener så mye?

Helt ærlig tror jeg det er veldig annerledes for meg enn det er for mange andre. Det er jo jobben min, (uten at jeg tjener penger på det da).. Det som hjelper meg mest er i hovedsak målene mine. Jeg er den type person som alltid setter mål og blir gæren når det ikke går som planlagt. I tillegg har jeg alltid delmål som hjelper meg mot hovedmålene. For eksempel: hvis jeg har som mål å gå feilfritt i EM, så er et av delmålene å gå flere feilfrie program på trening. Samtidig som dette er noe jeg har lært i det siste at det er veldig viktig å ikke være så hard med seg selv. Jeg har så mange venner som sier «Denne uken skal jeg spise sunt helt til helgen». Så ender det med at de spiser noe usunt på Onsdag og da gir de opp. Ha heller som mål å gjøre så godt du kan.

  •  Hva er dine tips til å spise sunnere.

Mitt beste tips til å begynne å spise sunnere er å lære seg mer om sunn mat. Bli opptatt av hva du putter inn i kroppen og lær deg å like sunn mat. Finn lette oppskrifter som du liker. Bli inspirert på sosiale medier og ikke minst hold deg i aktivitet. Det er letter å spise sunt hvis du lever sunt!

  • Hva vil du drive med i fremtiden? Jobb/ Studier.

Uff, dette er et vanskelig spørsmål for meg. Jeg har faktisk ikke peiling. Det eneste jeg vet er at det ikke blir noe fulltid kontorjobb på meg. Jeg vil jobbe med noe hvor jeg kan bruke kreativiteten min. Jeg elsker å ta bilder/ filmer, skrive, design og alt som har med slikt å gjøre. Så håper det blir noe som har med det å gjøre!

  • Hva liker du best i livet ditt?

Dette var faktisk favoritt spørsmålet mitt av alle jeg fikk inn, men gud så vanskelig det er så vanskelig det er å svare på det. Før jeg flyttet hjem til Norge igjen hadde jeg mistet litt gnisten av det jeg holdt på med. Syntes ikke det var utrolig gøy på isen, og hadde ikke så lyst til å henge med masse folk. Gradvis etter at jeg kom hjem fant jeg tilbake til gleden av å gå på isen. Jeg begynte å glede meg til å gå på isen igjen, og var inspirert til å bli så god jeg bare kan på skøyter. Jeg fikk til skole igjen – og fant tilbake til mange gode venner. Jeg har tatt opp kontakt med folk jeg har digget fra fortiden og begynt å henge med mange folk som pusher meg frem, inspirerer meg og gjør at jeg elsker livet mitt. Derfor er det vanskelig å svare på akkurat dette spørsmålet, fordi jeg er så glad i alt jeg holder på med om dagen.

Vet at jeg ikke har svart på veldig mange av spørsmålene deres, men det holdt for denne gang:) Bare å fortsette å sende in spørsmål, så svarer jeg litt etter litt!

-S

2 kommentarer

  1. Who are your bestfriends? Describe them in 3 words 🙂

    1. sondreboe

      I can’t choose out of all my closest friends, but what they all have in common is that they’re fun, including and open 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *