Sommersalat og ferie uken!

God helg.

Den eneste uka i sommer jeg har fri går mot en ende, og jeg er pakket og klar for mer trening – denne gang i Italia. Jeg reiser til Milano i morgen og tar bussen til Bergamo som er 30 min unna. Etter at jeg har vært i Bergamo i en uke reiser jeg videre til Asiago, som er i de italienske alpene. Det blir godt, men hardt med litt høydetrening på slutten av sommeren. Jeg gleder meg masse til å få trene med mange gode venner, og å gjøre meg klar til sesongen.

Friuken har vært utrolig hektisk. Jeg har kjørt rundt for å møte så mange av vennene mine som mulig, lillebroren min har hatt bursdag, hat et veldig spennende møte og  trent løping og styrke!

I det siste har jeg «cravet» friske salater. I denne varmen orker jeg ikke å spise alt for mye varmt! Jeg kjøpte noen falafel boller på Rema, og de var sååå  gode! Proteinrike og sunne.

Jeg blandet salat, avokado, tomater, agurk, mais og falafel bollene. Toppet det med jordbær og balsamico. Var så utrolig godt, og ga meg masse energi til resten av dagen. Her er noen bilder av hvordan det så ut!

Fikk ikke dere også utrolig lyst på dette nå?

Har foresten fått sesongens drakter i posten, og det er bare å glede seg! Jeg elsker dem:)

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *