Hvem bruker du tiden din på?

Hei dere.

Jeg sitter på Gardermoen og venter på boarding til Milano. Å reise alene kan være veldig kjedelig i blant, men de aller fleste gangene synes jeg det er utrolig deilig. Ingen som stresser meg, og masse tid til å høre på egen musikk og bare gå rundt å tenke. Det at jeg har fått mye tid til å tenke for meg selv i dag gjorde at jeg kom på en ting som egentlig har endret livet mitt. Det høres litt drastisk ut, men det er verdt å dele.

I begynnelsen av 2018 besluttet jeg med meg selv at jeg skulle begynne å være mer nøye med hvem jeg bruker tiden min på. Hvilke personer jeg faktisk henger med. Det er så viktig for meg at jeg bruker tiden min på de personene som hjelper meg til å bli den personen jeg vil bli, og de som inspirerer meg til å gjøre det jeg elsker. Ikke minst, de som aksepterer alt tull jeg holder på med. Jeg tror de aller, aller fleste kan kjenne seg igjen i det at man prøver hardt å passe inn, og da holder litt av seg selv tilbake. Det orker jeg ikke lenger. Derfor bruker jeg tiden min på de som faktisk synes det er gøy at jeg for eksempel trener mye, blogger og elsker å ta bilder.

Det har hendt flere ganger at folk synes det er «kleint» at jeg gjør disse tingene, eller irriterende at meste parten av tiden min går til kunstløp.

… Når jeg gikk rundt her på flyplassen så begynte jeg å tenke på hvor takknemlig jeg er for at jeg tok dette valget. Jeg elsker å henge med alle jeg bruker tid på, og ikke minst familien.

Er dette noe dere også har gjort, eller vil prøve? Jeg anbefaler det.

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *