Hardeste treningsleir i mitt liv!

Hei, og god dag!

Jeg er på plass i Italia og trener som bare det. Da jeg kom hit og visste ikke helt hva jeg skulle forvente. Jeg har lenge beundret teamet som jobber her. Har sett ut som de jobber hardt både på isen og av, og at alle er gode venner. I tillegg har jeg også likt systemet som trenerene her har. Det er flere teknikk trenere som jobber som et team, en skøyte ferdighets trener, en koreograf, en ballett trener, en rotasjon trener utenfor isen og en barmarks trener.

Seks timer om dagen. Seks treninger! Og få pauser. Hver dag begynner vi med en time teknikk på isen, deretter rotasjons trening, så skøyte ferdigheter, så ballet… Du lurer på når pausen kommer? Etter alt dette. Lunsj. En og en halv time på sofaen hvor vi prøver å få i oss så mye næring som mulig uten å bli stapp mett, fordi rett etter pausen er den andre teknikk timen. Vi slutter dagen med barmark. På mandag hadde vi hurtighet, og i dag hadde vi styrke for mage og rygg.

Teknikk timene har vært veldig lærerike. Har fått litt små tips på elementene jeg allerede har, og veldig mye på aksel. Franca (hovedtreneren) har en veldig annerledes tankegang i akselen som jeg er vant med. Hele poenget hennes er at jeg skal komme meg raskere inn i rotasjonen slik at jeg klarer å lande helt rundt. Allerede etter to dager kjenner jeg forskjell, og håper det vil fortsatte. Alt utenfor isen er veldig tungt. Er vant til å trene hardt, men dette er faktisk mer enn jeg er vant med. Jeg liker det jo da! Og i tillegg føler jeg at alt er veldig kunstløp relatert. Vi bruker ingen energi på ting hvis det ikke kna hjelpe oss på isen – noe som jeg er veldig fan av 🙂

Så, som dere skjønner er jeg veldig fornøyd med treningen her og gleder meg til fortsettelsen! Vi snakkes 🙂

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *