En uke ferdig, og tur til Milano

Heisann alle sammen.

En uke med trening i fantastiske Italia er over og nå er jeg pakket og klar for å reise videre til alpene. Vi skal nemlig til et sted som heter Asiago. Som jeg sa i forrige innlegg har jeg aldri trent så hardt som jeg gjør her. Det er utrolig inspirerende å trene så hardt, og mye – ved siden av folk som gjør det hele tiden. For de som bor her er jo dette normalen. Jeg vil fortsette i dette giret når jeg kommer hjem slik at det blir min normal også.

Vi sluttet fredagen med intervaller. Vi kunne velge mellom rolig sykling i 20 min, eller intervaller. Jeg og to andre valgte intervallene – og alle andre syklet rolig ved siden av oss. Jesus Kristus det var slitsomt. Vi gjorde tre styrke øvelser/ spenst/ rotasjon – eller hurtighets øvelser på rad, og deretter syklet ett minutt så raskt vi klarte. Vi holdt på med dette i 15 minutter, og når vi var ferdig så det ut som vi kom rett fra dusjen. Beklager, det var kanskje litt ekkelt.

På Lørdag trente vi bare to timer på is på morgenen hvor vi gikk igjennom elementene våre, deler av program og masse trinn og piruetter. Siden vi var ferdig så tidlig dro jeg og de to jentene jeg bor med til Milano.

Det er så lenge siden jeg var der sist så jeg hadde faktisk glemt hvor fantastisk fint det er. Vi var jo selvfølgelig på de vanligste turist stedene, shoppet litt og spiste pizza. Vi koste oss masse, og tok utrolig mange bilder. Vi hadde det så gøy at vi til og med glemte å tenke på at vi måtte ta toget hjem. Klokken ti sier Valentina, vet vi egentlig når siste tog er? Det gjorde vi jo ikke. I tillegg var vi en del subway stopp unna sentralstasjonen og vi ble ganske stresset. Med en gang tok vi subwayen til sentralstasjonen. To av tre mobiler døde på veien, og jeg som var den mest pessimistiske var sikker på at vi måtte sove på stasjonen og holdt ikke akkurat humøret oppe. Det første jeg ser på tavlen når vi kommer frem er at siste tog til Bergamo har gått, og jeg begynte nesten å gråte. haha… Heldigvis var det ti minutter forsinket og vi rakk akkurat å spurte til toget. Vi kom oss hjem.

I dag har vi vasket leiligheten, spist på «wagamamas» og pakket klart til avreise. Jeg skal holde dere oppdatert:)

Vi snakkes,

Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *