7 ting jeg må gjøre før konkurranse.

God Søndag alle sammen!

For litt siden fikk jeg et spørsmål om hva jeg gjøre før jeg konkurrerer. Altså hva slags ritualer jeg har på konkurranse dagen. Jeg tenkte å dele det med dere. Kanskje det kan hjelpe noen?? Eller så kan dere le av noen av tvangstankene mine.. hehe.

  1. Den aller rareste tingen er at jeg har lykke-undertøy.. haha. Jeg vet det høres dumt ut, men det funker!! (Prøver jeg å overbevise meg selv om). Jeg har kanskje litt rare tvangstanker, men denne står jeg virkelig for.
  2. Før jeg gjør meg klar på hotellet liker jeg å ta en powernap. Får jeg sove? Nei.. Ligger jeg stille i 27 min helt eksakt? Ja. Jeg leste en gang at forskere mener den mest givende powernapen man kan ta er 27 min akkurat. Så der ligger jeg på rommet helt stille med adrenalinet klart og ingen mulighet for søvn.
  3. Når jeg har «våknet» etter powernapen begynner jeg å gjøre meg klar. Helst litt for lenge enn jeg trenger. Ender alltid opp med for god tid, men det liker jeg.
  4. De to neste skjer samtidig som jeg gjør meg klar. Jeg setter på konkurranse spillelisten min, og hører på sanger som får meg skikkelig «in the mood» til å konkurrere. Imagine dragons, Rihanna, Demi Lovato og Sia er noen av artistene med de beste sangene.
  5. Når jeg ikke hører på musikk, ser jeg på videoer av meg selv hvor det har gått spesielt bra. Konkurranser som gir meg skikkelig godfølelse av å se på. Som EM kortprogrammet i fjor!
  6. Kaffe, kaffe, kaffe! Jeg nekter å konkurrere hvis jeg ikke får i meg koffein. Om det faktisk hjelper, eller gir meg ekstra energi – tviler jeg på. Jeg får så mye adrenalin av å konkurrere at jeg kunne nok latt være. Det er bare det at i Junior VM for noen år siden drakk jeg en kopp kaffe når jeg varmet opp på bakken, og gikk deretter et kjempe bra program. Etter det sverger jeg på kaffekoppen!
  7. Sist, men ikke minst. Hele dagen jobber jeg med meg selv psykisk. Jeg snakker med meg selv, lager positive tanker – ser på morsomme youtube videoer eller komedie serier på Netflix. Jeg elsker å konkurrere, spesielt i godt humør.

Dette var mine syv ting som absolutt må gjøres. Neste gang det blir gjort er neste uke. På Tirsdag reiser jeg til Sofia- Bulgaria, og jeg er klar for en ny konkurranse uke! Etter det blir det en rolig desember uten konkurranser. Vi skal gjøre oss klare for årets show i Askerhallen 15. og 16. Desember. Jeg skal være ansvarlig trener på en guttesamling på Jessheim, og etterhvert begynner oppkjøret mot NM, så EM. Jeg gleder meg masse til det som skjer fremover!

Snakkes,

-S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *