2018 sine store høydepunkter

Hei dere!

Dette året er snart over, og vi beveger oss inn i 2019. wow… Å se tilbake på dette året gir meg faktisk frysninger. Så mange oppturer, så mye jeg har lært og så mye som jeg fortsatt lærer. Jeg tenkte å dele mine viktigste høydepunkter for dette året.

FOTO- ESPEN HILDRUP

Året begynte med EM i Moskva. Jeg er ikke en person som sliter med nerver, og jeg er ganske god på å finne roen i stressende situasjoner. Når det er sagt var kortprogrammet i EM en helt annen historie. For det første er det alltid litt ekstra spennende å konkurrere når bare 24stk får være med videre til finalen. For det andre var nivået mye høyere enn tidligere år og jeg visste jeg måtte gå mitt aller beste. Til slutt, jeg hadde nettopp flyttet hjem og jeg følte jeg måtte bevise meg selv og alle andre at det var det riktige valget. Det endte med å bli kanskje det største høydepunktet jeg har hatt. På den tiden i alle fall. Jeg gikk faktisk helt feilfritt. Alt bare funket. Såååå digg. Dere kan se det programmet her!

Videre tok jeg medalje i Nordisk, reiste til Nederland og Luxembourg hvor jeg gikk bedre enn jeg noen gang hadde gått. Langprogrammene i både Nederland og Luxembourg gjorde at jeg stolte på meg selv mer enn jeg hadde gjort tidligere. Jeg gikk ut med enn større sikkerhet, og jeg har klart å ta med meg det inn i denne sesongen. Langprogrammet i Luxembourg er her!

Sesongen endte med det programmet og jeg var klar for sommertrening. To ting jeg er utrolig takknemlig for fra den perioden er at jeg lagde et nytt program med Mark Pillay. Den proffeste koreografen jeg har jobbet med, og sammen lagde vi et program som har vist seg å være kanskje det beste jeg har hatt. Det har blitt et program som jeg selv har utrolig troa på, og jeg har konkurrert det bra flere ganger i år. I tillegg dro jeg til Italia å trente med en gruppe jeg aldri hadde trent med før. Forandring fryder! Jeg lærte mye nytt og den gjengen kommer til å være en stor samarbeidspartner videre.

Endelig begynte konkurranseseongen igjen. Jeg reiste til Finland i Oktober. Gledet meg, men man er alltid veldig spent på den første konkurransen. Hvordan ligger man an i forhold til seg selv og alle andre. Jeg tok med meg to gode program fra den konkurransen. Jeg husker spesielt at jeg tenkte under kortprogrammet «det er dette jeg er skapt for». Så gøy var det å få konkurrere igjen. I tillegg hadde jeg med meg en utrolig ro inn i langprogrammet. Jeg klarte virkelig å ta en ting av gangen, og det ble en drømmestart for denne sesongen.

Neste ble konkurransen i Minsk. Det var en veldig annerledes konkurranse. Jeg hadde ikke samme roen jeg gikk med i Finland, men jeg fikk faktisk ut en del bra elementer. Spesielt i langprogrammet. Det jeg er aller mest fornøyd med fra den reisen var at jeg ble så utrolig sliten i slutten av programmet, men jeg kjempet meg i gjennom og klarte de siste elementene som ga selvtillit til videre trening. Her er det programmet. Så må jeg bare si at det var en utrolig morsom tur fordi jeg hadde faktisk noen russiske fans… hahah.

Så til det aller siste høydepunktet. Et minn jeg alltid kommer til å ha med meg for alltid. Jeg klarte VM-kravet i kortprogram. Jeg klarer ikke å tenkte tilbake på det uten å få frysninger. Dager som det er grunnen til at jeg legger ned flere timer med trening om dagen. Turen til Riga var der jeg lærte aller mest om meg selv i en spennings situasjon. Dette har jeg allerede skrevet om tidligere, så det er bare å gå tilbake i arkivet.

Det samme gjelder den siste konkurransen i Sofia.

Til slutt må jeg takke treneren min Berit, familien min, vennene mine og alle andre støttespillere for at dere har vært med på en fantastisk reise! Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Vi snakkes..

-S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *