I 2019 skal jeg..

Godt nytt år til alle sammen! Det er så rart, men så deilig at man får en helt ny energi og motivasjon bare av at vi går inn i et nytt år. Selv om jeg ikke er så fan av alt dette med nyttårsforsett, så må vi vell ta nytte av det uansett? Jeg tenkte i hvert fall å dele noen av mine mål og planer for det nye året med dere. Jeg liker alltid å høre hva andre folk vil forbedre seg på, så det er bare å dele det i kommentarfeltet.

  1. Jeg skal trene hardere enn noen gang. I løpet av 2018 fant jeg tilbake til kjærligheten jeg har for kunstløp, og jeg begynte å få et helt nytt syn på hvordan jeg skal bli så god som mulig. Jeg er veldig glad for at jeg har funnet oppskriften på min egen suksess, så nå er det bare å legge inn enda mer hardt arbeid for at alt skal bli som jeg vil.
  2. Det aller første som skal skje dette året er NM, denne helgen. Jeg har ikke deltatt på NM på fire år. Det var også sist gang jeg konkurrerte i moderlandet.. Derfor gleder jeg meg veldig til helgen, og håper at jeg får vise frem hvor bra jeg har jobbet i Desember for det norske publikum!
  3. Konkurransen jeg gleder meg mest til hver sesong er EM. Jeg elsker virkelig dette mesterskapet. Alltid god stemning blant oss løpere, og spesielt på tribunen. Jeg har store mål og planer for EM, så i januar er målet mitt å ikke la noen ting gjøre at jeg mister fokus på hva som skal skje i slutten av måneden.
  4. Vi vet jo alle at det kanskje viktigste målet for dette året er å klare VM kravet i langprogrammet, slik at jeg kan gå VM i Japan i Mars. Det er virkelig en stor drøm, og jeg skal virkelig gjøre alt mitt for å komme meg dit.
  5. Ved siden av mine sportslige mål vil jeg fortsette å vokse inn i den personen jeg vil bli. Jeg skal jobbe med meg selv på en daglig basis, slik at om et år kan jeg si – jeg er den personen jeg vil være, og ingen kan endre det.
  6. Noe jeg også har veldig lyst til dette året er å ta tak i mine kreative sider, og prøve å bruke det så godt jeg kan. Ved siden av skøyter å skole er det ikke mye tid igjen til alt annet, men jeg vil bli bedre på å ta bilder, filme, skrive og danse. Så litt tid her og der skal jeg prøve å sette av til dette også.

Tusen takk for året som har vært og for at dere har fulgt meg gjennom dette året fylt med mye kunstløp og trening. Jeg gleder meg masse til fortsettelsen. Så snakkes vi etter NM som går i Hamar denne helgen.

-S

1 kommentar

  1. Du konkurrerte i NM for 3 år siden, ikke 4 🙂 NM/LM 2016 i Bergen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *