Drømme NM i Hamar!

Heisann og god Mandag!

Den første uken i 2019 kunne ikke blitt bedre for min del! Det at NM var så tidlig, seriøst rett etter nyttårsfeiringen var ikke helt optimalt. I løpet av jula er det flere røde dager hvor vi ikke får trene på is, og alt er ikke helt som vi helst vil trene. Heldigvis har jeg en klubb som satt opp bra treningstider. I tillegg kom faktisk vaktmesterne på noen av de røde dagene for å vanne isen, slik at vi faktisk fikk noen timer ekstra.

Da jeg reiste til NM på Torsdag visste jeg ikke helt hva jeg kunne forvente av meg selv. På en side så visste jeg at jeg hadde trent veldig bra de siste ukene, men på den andre siden konkurrerer jeg helt alene – som jeg alltid har syntes har vært vanskelig. Selv om jeg var alene hadde jeg et stort mål. Vise den lille norske kunstløp-verden hvor seriøst jeg tar alle utfordringer. Det klarte jeg!

Under kortprogrammet var mitt største mål å gå for alt, ha med meg farten gjennom hele programmet, og selge koreografien så mye jeg klarte. Hadde en liten feil på det ene elementet, men alt annet satt akkurat som det skulle. Jeg følte veldig på lettelsen av å levere foran alle de norske dommerne, løperne, foreldrene og fansen. Jeg fikk ny personlig rekord/ Norges rekord, noe som var utrolig deilig å klare to uker før EM.

Foto: Fredrik Olastuen.

I tillegg til konkurransen fikk jeg holde løpertalen foran hele kunstløp Norge på banketten. Eller fikk, og fikk.. Jeg spurte om jeg kunne få holde den.. hehe. Jeg ville holde den for å selv få takke hele forbundet, treneren min og alle andre som har hjulpet meg fremover de siste årene. Samtidig som jeg fikk skryte litt av alle våre yngre talenter!

Langprogrammet var det programmet i NM jeg så på som aller viktigst. Kortprogrammet har gått veldig bra i hele år, men jeg har hatt litt igjen til at langprogrammet skulle bli perfekt. Målet mitt var å virkelig holde fokus gjennom hele programmet, og samtidig holde meg selv rolig. Kan vell ikke si noe annet enn at jeg nailet programmet og mine egne mål. Alt funket. Treningen frem til- og under konkurransen. Programmene under konkurransen og alt annet.

Foto: Fredrik Olastuen

Til slutt vil jeg takke alle som kom og heiet på meg, og alle de andre norske utøverne denne helgen. Heia gjengen var utrolig bra, og det er så gøy å gå foran folk som nesten går med deg.

Camilla Gjersem og Frida Berge tok også gullet hjem i Senior kvinner og Junior damer hjem til Asker.
All ære til verdens beste trener og råeste dame, Berit Steigedal! Ingen ting hadde vært mulig uten henne!

Det var det for dette innlegget, og nå gleder jeg meg skikkelig til hva som skal skje videre! Vi snakkes 🙂

-S

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *