Dager i media.

Heisann, og god Søndag!

Alltid gøy å få litt oppmerksomhet i media. I det siste har jeg vært heldig og fått litt ekstra i forbindelse med EM. Som jeg snakket om i forrige innlegg hadde jeg et intervju med VGTV, som nå har kommet ut. Dere kan se det her!

Så gøy å ha med kameradamen ut på isen, og at det norske folk får sett litt mer av kunstløp. Kan jo bli litt kjedelig med bare langrenn og fotball i lengden.. eller hva?

Tusen takk til Vilde Worren, for at du tok deg tid til dette intervjuet, og gjorde en fantastisk jobb 🙂

En annen morsom ting som skjer i morgen er at jeg gjester på God morgen Norge. Jeg skal snakke om håp og mål for EM, og litt om min historie. Ser veldig frem til en koselig prat med gjengen der inne, så jeg håper alle som kan tar seg til til å se på! Jeg skal på lufta 08.47 (tror jeg).. Så det er jo ikke for tidlig heller.

Vi snakkes,

-Sondre

1 kommentar

  1. Gud så gøy at du får mediadekning nå rett før EM! Flott video i VGTV. Scrollet nedover VG.no og klippet ditt er ganske synlig akkurat nå, så det er veldig kult. Veldig bra at du tar opp dette med fordommer knyttet til å være mannlig kunstløper. Masse lykke til med God Morgen Norge i morgen og god tur til Minsk! Gleder meg masse til å følge med på deg i neste uke 🙂 Har forresten opprettet en Twitter-konto for å spre kunstløp i Norge. Håper å kunne bidra med å få opp interessen hos folket i Norge, kontoen heter kunstløp til folket (har linket den i nettstedet her). Følg gjerne og si gjerne i fra om du ønsker at jeg skal dele noe (har selvfølgelig delt allerede at du skal på TV i morgen og videoen frå VGTV). 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *