TV- Serier du må se denne påsken!

Heisann.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ser pinlig mye på serier. Jeg tror jeg lider av noe som gjør at jeg føler jeg er med i verdenen til karakterene og blir fort HELT obsessed med hva enn de går igjennom.

Derfor tenkte jeg å komme med noen tips til hva dere kan bruke tiden dere har til overs denne påsken! Nemlig de aller beste seriene som finnes.

Først å fremst må jeg anbefale «quicksand». Det er vel denne serien alle snakker om nå føler jeg. Jeg fikk den anbefalt av mamma, og jeg så den ferdig på en dag. Alle andre jeg har anbefalt den til ser den også på veldig kort tid- for man blir faktisk helt med i denne serien. I tillegg er den svensk- og jeg har sagt det før, og sier det igjen- svensk er det fineste språket jeg vet om!

Så må jeg kjapt dele tre «true crime» serier jeg har elsket i det siste. True crime serier gir meg så lyst til å bli en «boss ass» advokat som rocker i retten. Siden det aldri kommer til å skje skal jeg fortsette å late som det er jeg som er advokatene i disse seriene «til the bitter end». I hvert fall-

«Making a murderer» jeg vet, jeg vet- alle har sikkert sett den, men bare i tilfelle du ikke har så må du!

«The people vs. OJ Simpson»- WOW, det er faktisk en av de mest spennende seriene jeg har sett noen gang!! Jeg så den under EM og det er ikke mange serier som kan få bort tankene fra nerver og konkurranse-spenning, men det klarte virkelig denne serien.

«Madeleine Mccann saken» må man også igjennom synes jeg. Jeg husker så godt når den saken var på alle nyheter, og det var umulig å ikke få den med seg. Jeg var på en overnattingsbursdag under tiden det pågikk, og vi alle snakket om det hele natten. Selv om man ikke enda vet akkurat hva som har skjedd med stakkars Madeleine, så følte jeg at jeg fikk litt fler svar enn jeg hadde fra før- og håper veldig at vi snart får vite mer!

Hvis du trenger å se noe litt roligere- og er ikke så fan av krim serier foreslår jeg «Dynastiet», «Modern family» og «New girl». Det er serier jeg alltid ser på for å komme i godt humør, tror ikke jeg har hørt om noen i hele mitt liv som ikke liker de to sistnevnte.

Der har dere noen serier jeg håper dere kan nyte i løpet av påsken,
så snakkes vi snart! Alle sammen går foresten på netflix.

(Processed with VSCO with a4 preset)

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *