Et møte som kan endre livet mitt!

Heisann.

Ting skjer fremover, og jeg måtte bare dele en liten ting som skjedde i går. Jeg kan ikke si alt helt enda- men gleder meg utrolig mye til denne nye reisen- som kan helt seriøst gjøre store forandringer for meg. I går var altså jeg på et møte med en person som jeg lenge har sett opp til, og blitt utrolig inspirert av. Denne personen ser tydeligvis et stort potensialet i meg utenfor ishallen, som gjør at jeg mest sannsynlig ender opp med en jobb innenfor sosiale medier.  Jeg kan ikke dele akkurat hva det går ut på enda, men jeg kan si så mye som at jeg skal signere en «bloggkontrakt». De fleste har vell kanskje skjønt frem til nå at jeg synes det er utrolig gøy å drive med alt dette. Bilder, videoer og tekster- så denne kontrakten kunne ikke passet meg bedre!

Jeg kommer til å ende opp med en slags manager som er en person som virkelig forstår dette miljøet, og samtidig forstår meg. Derfor gleder jeg meg MASSE til hva som skjer fremover, og gleder meg til å holde dere oppdatert!

Så for å si det sånn, dere kommer til å se mer av mine sosiale medier fremover. Skal begynne å virkelig jobbe med bloggen og youtube- så det blir akkurat slik jeg drømmer om!

Jeg la faktisk ut en youtube video i går av at jeg tok tatovering, så hvis dere vil se det så er linken til den videoen her.

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *