Det beste med ferie

Ahh, så deilig det er med påskesol. Ingen er bedre på å nyte påsken enn nordmenn, og jeg er inget unntak. I dag dro jeg til leiligheten til vennene mine, og flytter inn der ut påsken. Nyter sol, god mat!

Jeg kom i dag tidlig og ble overrasket med en påskefrokost. I og med at de er nyinnflyttet forventet jeg ikke akkurat store greiene, men så feil kan man ta.

Jeg fikk til og med, med meg Ida Emilie på en liten joggetur, hvor vi jogget til Frogner og vigelandsparken. Er utrolig deilig å jogge i dette været, og spesielt i dag for det er første gang jeg var på løpetur med de raske brillene mine. Er det lov å si at man føler seg litt ekstra kul da? haha.. neida, joda

Så måtte vi bar nyte sola litt ekstra så vi bestilte oss en lemonade, satt oss ute, aktivt «people watched» før vi kom oss tilbake til leiligheten. Nå er det bare å ta seg en liten powernap- før vi skal ut i kveld å leve livet litt ekstra.

God påske!
-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *