Hva jeg fokuserer på fremover.

Hei dere.

Da er påsken snart over og hverdagen tilbake. Jeg har hatt en helt fantastisk påske. Som sagt flyttet jeg inn til vennene mine på torsdag og blitt her til i dag. Har virkelig fått kjent på hvordan det er i byen. Skal ikke se bort i fra at det er her jeg ender opp om noen år altså. Elsker å være der det skjer

Nå som påsken er over og jeg virkelig begynner å se frem neste kunstløp sesong skal jeg fokuserer ordentlig godt på trening de neste ukene. Frem til sommertreningen begynner i Juni har vi tre- fire økter på is i uke. Derfor kommer jeg til å legge inn gode økter utenfor isen. Jeg har fått et nytt treningsprogram fra Olympiatoppen som skal hjelpe meg å bli mer eksplosiv, og å hoppe enda høyere på isen. Det programmet skal gjøres to ganger i uken.

Jeg må også virkelig fokusere på basis styrken i både mage å rygg. Dette er tiden på året vi virkelig kan fokusere på det skadeforebyggende. I og med at jeg aldri har hatt en stor skade (bank i bordet), spansk jeg bare fortsette med det jeg var gjort på den fronten tidligere år.

Gleder meg til å dele mer av treningsprosessen med dere!

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *