Jeg har koreografert mitt eget program!

Hei alle sammen.

Som noen kanskje har sett på instagram så har jeg blitt ferdig med mitt nye kortporgram som jeg skal konkurrere med i den kommende sesongen. Jeg har valgt en musikk jeg ELSKER, fra en artist jeg ELSKER ENDA MER!

«I found you»- av James Bay.

Jeg hørte den for første gang for et år siden og tenkte med en gang at det var «meant to be». Jeg har ikke brukt en sånn type musikk før, og jeg føler det er litt uforventet av meg å ikke gå til en trist låt som får publikum til å grine. Denne gangen har jeg valgt en litt mer leken låt som jeg kan ha det gøy med!

I tillegg til at det er en musikksjanger jeg ikke har brukt tidligere- har jeg koreografert det helt selv. Hvis du ikke er kjent innenfor kunstløp verden, så må jeg bare si at det er veldig få som koreograferer på egen hånd, og jeg trodde heller ikke jeg skulle noen gang gjøre det. Jeg ble enig med treneren min at det beste alternativet var at jeg ansatte meg selv, gjorde akkurat det jeg hadde sett for meg. Jeg hadde ingen anelse hvor vanskelig dette skulle bli, men jeg må ærlig innrømme at jeg elsker resultatet!

Når jeg koreograferer til andre ser jeg med en gang om ting funker eller ikke, det er bare at når jeg gjør det for meg selv kan jeg jo ikke se det. Derfor måtte jeg få folk til å filme meg mange ganger, slik at jeg kunne gjøre opp en mening om hva jeg faktisk synes.

Nå som det er helt ferdig, og jeg har delt favoritt delen min på instagram- er neste steg å tenke hva slags drakt jeg vil ha. Jeg tenker noe moderne greier, med gulldetaljer. Jeg skal holde dere oppdatert på den prosessen også. Tenker at jeg reiser til Helsinki om ikke alt for lenge for å finne ut av stoff, steiner og design.

Until next time
-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *