Jeg er motivert igjen!

2019 har vært et utrolig hektisk år for meg. Mang konkurranser, mye nerver og press, nye opplevelser i media og flere møter og nye muligheter utenfor kunstløp. Etter sesongslutt var jeg helt nedbrutt og det eneste jeg trengte var noen dager med frisk luft, Netflix og ingen trening. Jeg var i en posisjon som jeg aldri har vært i før. Jeg hadde konkurrert utrolig bra, og var mer motivert for fremtiden enn noen gang. MEN, jeg var motivert for hardt arbeid «om noen uker».

Jeg visste jeg ville jobbe hardt og bli den beste kunstløperen jeg kan bli, men jeg hadde det ikke i meg til å begynne med en gang. I og med at vi hadde landslagssamling få uker senere, og jeg ikke villa ta fri før det kom ikke friuken min før påsken. Påsken for meg var en mulighet til å ikke tenke så mye på kunstløp, være en litt vanlig ungdom og bare ha det gøy. Noe jeg virkelig trengte.

Den siste mandagen i påsken dro jeg på Olympiatoppen og tok en skikkelig hardøkt – og endelig følte jeg motivasjonen var i 100 igjen. Det brant litt i meg igjen. Jeg tok med meg den følelsen på isen både på Tirsdag og Onsdag. Jeg har allerede gjort tre harde økter på Olympiatoppen denne uken, og «don’t stop me now!»

Som jeg gleder meg til hvor hardt jeg skal jobbe fremover! Skal dele en hardøkt om ikke så alt for lenge tenker jeg.

Nå må jeg hoppe i dusjen, for jeg skal nemlig se «book of mormon» med Farmor og Farfar på det norske teateret i kveld 🙂

Vi snakkes,
-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *