Hvorfor jeg har begynt med vekttrening.

Heisann.

I det siste har jeg delt en del videosnutter fra treningen på Olympiatoppen, hvor jeg holder mye på med vekter. Det er noe nytt i min treningsrutine, og dere har tydeligvis fått det med dere. Siden jeg har fått så mange spørsmål om hvorfor- tenkte jeg å dele det her på bloggen.

Da sesongen var over, satt jeg med ned med Lene (treneren min på OLT) for å finne ut hva jeg virkelig må forbedre meg på. Det jeg satt høyest var spenst og eksplosivitet.

Derfor hadde jeg og Lene noen økter med en annen trener der, som spesialiserer seg på akkurat spenst og eksplosivitet. Han lagde to treningsprogram til meg, og begge skal bli gjort en gang i uken. Det er et program som er veldig, VELDIG tungt. Det andre er et lett program som er mye mindre slitsomt, og jeg får da gjort flere mage/ ryggøvelser i pausene.

Når jeg har kommet mer inn i programmet har jeg lyst til å lage en youtube video hvor dere får se hele økten.

Bare for at dere skal få en ide av hva jeg gjør så er det markløft, bulgarske utfall, front knebøy og trapbar- alt med vekter.

Var det interresant å høre?

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *