Acnestudios på halv pris- året rundt…

Hei folkens!

Som noen vet så er jeg over gjennomsnitlig glad i klær. Jeg bryr meg om det jeg går med, og elsker å bruke tid på å finne ting jeg virkelig liker.

I de siste årene har jeg fått en stor kjærlighet for merket – acnestudios. De har de fineste basic plaggene, og de kuleste klærne som er litt mer «vågale». Det eneste problemet er at det er veldig dyrt. Så hver gang jeg vil ha noe derfra må jeg spare, ønske meg det til jul/ bursdag osv.. HELT TIL FOR TO UKER SIDEN!

Jeg har nemlig funnet en butikk på grünerløkka som heter «Acne archive». Der selger de eldre kolleksjoner eller vareprøver og alt satt ned i pris. Det aller meste er til og med på 50%. Hvor sykt er det ikke at jeg aldri har hørt om dette?

Jeg kjøpte både denne buksen, og t-skjorten der. Hvor kult??

For eksempel olabukser.. Hvem bryr seg om at de ikke er årets modell? Olabukse er olabukse, tenker nå jeg. Og det er ganske stor forskjell når du får dem på 50%. Acne bukser er faktisk noen av veldig få som både passer meg i livet, og rundt lårene.

Jeg har faktisk vært litt usikker på om jeg skulle dele dette med dere eller ikke, fordi jeg vil ikke at noen andre skal vite om det. Men…. da får jeg vell lit god karma fremover, som jeg kan få bruk for..

Forresten, så la jeg ut en video på youtube for noen dager siden hvor jeg og Ida bestilte akkurat det den foran bestilte på mcd, uten å vite hva det var. Mange har synes den var morsom- så kanskje du også vil ta en titt? Klikk her for å komme rett inn 😉

Vi snakkes,

Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *