Endelig sommerferie!

Hei dere!

Jeg ble ferdig med siste eksamen på Mandag, så nå er det endelig ferie! Så mye jeg har stresset med disse eksamenene, spesielt norsk muntlig. Pensum er stort, og veldig mye er veldig lite interessant. Heldigvis trakk jeg en oppgave jeg ville ha, og endte opp med karakteren 5. Strålende fornøyd med det!

Nå reiser jeg snart til Berlin for å begynne med koreografien av mitt nye langprogram. Jeg gleder meg masse til å begynne, fordi vi har endelig kommet frem til to musikker jeg elsker! Jeg reiser rett fra Berlin, videre til Helsinki- for å lage sesongens drakter. To nye drakter må til, og jeg har designet begge. Nå mangler det bare å velge stoff og steiner.

 Resten av sommeren går selvfølgelig til trening. Hele Juli skal jeg tilbringe i Italia, hvor jeg trener med en av Europas beste klubber, løpere og trenere. Jeg gleder meg skikkelig til å jobbe mot neste sesong.

Så må jeg tilslutt bare komme med et serie tips! Rett etter eksamen ble ferdig, dro jeg hjem og skrudde på netflix i senga. Jeg begynte på en ny serie som heter «What if». Seriøst, døds spennende!! Hovedkarakteren er hun som spiller Bridget Jones- og hun går fra den morsomme karakteren, til å være en super mystisk og spennende person.

I dag møtte jeg en venn jeg har møtt gjennom sosiale medier, som heter Eric. Han skal starte en youtube-kanal, så han ville intervjue meg til det. Ble veldig gøy, så gleder meg til det er klart!

Vi snakkes,
-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *