Mine nye drakter!

Hei folkens.

Som jeg sa i gårsdagens innlegg- så skal jeg snart til Finland for å lage draktene til neste sesong. Noe av det beste jeg vet med kunstløp er denne prosessen. Lage nye programmer, nye drakter og alt det der. Det er så spennende å lage en liten historie gjennom musikk, koreografi og kostymer. I de siste årene har jeg blitt mer og mer involvert i denne prosessen selv. Jeg har begynt å velge musikker, komme opp med design av drakt og i år koreograferte jeg til og med det ene programmet.

Draktene jeg nå skal lage tror jeg blir de kuleste jeg har hatt. Som jeg gleder meg! Til kortprogrammet er målet mitt at den skal være ganske annerledes enn jeg har hatt tidligere. Jeg vil at den skal passe ordentlig til musikken- samtidig som den skinner til øverste rad på tribunen. Og det tror jeg den kommer til å gjøre! Fargekombinasjonen blir gull og svart. Svart stoff med gull steiner. Her er tegningen!

Til det andre programmet vil jeg ha en mye mer enkel drakt. I og med at den første ikke er så enkel tenkte jeg det var greit å ta det litt «lugnt» når det kommer til denne. Det skal være en halv turtleneck- fordi det ikke er så alt for mange som bruker det på isen, og fordi det er et plagg jeg virkelig bruker hele tiden selv. Genseren kommer til å ha en ombré-effekt fra mørk lilla til blå. Enkelt og greit.

Er dette en prosess som er interessant å høre om? Tror jeg kommer til å vlogge turen til Finland- så da får dere se resten av prosessen også 🙂

Vi snakkes!
-Sondre

1 kommentar

  1. Ja, vlogga gerne!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *