De mest effektive intervallene.

Heisann.

Nå som jeg ikke er i konkurransesesong, og gjør en del alternativ trening ved siden isen, tenkte jeg å dele noe vi fokuserer på- på denne tiden av året. Nemlig intervaller. For å være helt ærlig med dere, så er løping kanskje den treningstypen jeg liker aller minst. Det er bare det at man må gjennom dette også. Derfor tenkte jeg å dele hvilke intervaller vi gjør. De er veldig harde, ekstremt effektive og ikke minst – HELT JÆVLIGE!

200m + 400m + 600m + 400m + 200m

Etter en litt lenger pause er det bare å gjøre det igjen.
200m + 400m +600m + 400m + 200m

Jeg fikk faktisk blodsmaken i munn av å skrive det ned. Er dere keen på å prøve? Det er faktisk noe digg med å løpe på løpebane ute i sola. Man blir jo litt brun samtidig. Eller… jeg blir ikke så brun akkurat, men kanskje dere er heldigere enn meg!

Snakkes!
Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *