Nytt samarbeid!

Dette innlegget inneholder reklame

Hei dere!

I går signerte jeg en kontrakt som kommer til å hjelpe meg veldig fremover! Som toppidrettsutøver er det utrolig viktig å ta vare på kroppen så godt man kan, slik at man kan forebygge skader- eller behandle skader når de kommer. Jeg har et par ganger endt opp hos Naprapatgruppen i Asker etter at jeg har fått noen småskader. Begge gangene var jeg utrolig fornøyd med hjelpen, og jeg var fort tilbake for fullt på isen.

I tillegg er det viktig for meg at jeg kan ha samme terapeut som følger meg opp gjennom hele året. Alt dette har Naprapgruppen tilbudt meg. Vi går nå inn i et samarbeid- hvor jeg får hjelp med behandlinger flere ganger i måneden. Jeg gleder meg veldig til dette, og har stor tro på at det kan dra meg videre mot målene mine.

Det er jo ikke noe å skjule at kunstløp tærer på kroppen, så jeg gleder meg til en fremtid med mindre vondter og enda mer fokus på selve treningen!

Tusen takk til Naprapatgruppen Asker, og Espen for denne hjelpen!

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *