Endelig på tur igjen!

Dagen har endelig kommet, og jeg sitter på Gardermoen på vei til Berlin. Jeg har gledet meg til denne turen så lenge. I og med at jeg har laget sånn 20 program til andre de siste månedene, og et til meg selv blir det så deilig å kunne la Mark ta seg av den kreative jobben. Nå er det min tur til å bare gjøre hva jeg får beskjed om. Noen ganger trenger man vel det også..

-har faktisk begynt å lese bøker, tro det eller ei.. nettopp begynt på forbilde av Sophie Elise

Jeg tror jeg er nesten mer motivert enn noen gang nå. Jeg har så lyst til å klatre videre opp på resultatlistene, fortsette å lage et navn for meg selv i kunstløp verden. Og det kan bare bli gjort ved resultater, som kommer av hardt arbeid. Etter forrige sesong kjente jeg meg litt tom på slutten fordi det hadde gått så bra. Jeg visste at motivasjonen lå der for hva som skal skje fremover, men jeg hadde det ikke i meg til å tenke neste sesong med en gang. Nå gjør jeg det. Nesten hver eneste dag står jeg opp og tenker på hvordan jeg kan bli best mulig før sesongstart.

Sesongen som kommer blir så viktig for meg. Vi har NM på hjemmebane, jeg er så nære å kvalifisere meg til VM og jeg har vist i et år at jeg er stabil på de vanskelige elementene. Mange som klarer å gjøre det bra i en sesong, men det er bare de aller beste som holder seg der oppe. Derfor skal jeg gjøre alt i min makt de kommende månedene for at jeg er klar for alt når sesongen og mesterskapene begynner.

Jeg skal holde dere oppdatert på turen!
Vi snakkes
-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *