Dag 1 i Berlin!

Hei igjen!

Første dagen i Berlin er snart ferdig, og her sitter jeg i bokseren på senga, helt utslitt. Det er så varmt her at uansett om man er ute eller inne. Det er rundt 30 grader ute, alt for mye for min stolte norske sjel. Tror ikke aircondition på rommet vårt funker særlig bra heller..

Jeg og Emmi stod opp klokken seks i dag for å trene på gymmen til hotellet. Eller rettere sagt 06.03. Emmi synes nemlig at klokken seks er ALT for tidlig, og ti over seks er sløvt. Derfor mener hun at 06.03 er den perfekte tiden. Jeg, som en chill person, later som det er helt normalt og bare følger hennes rutine. Men halo, hun må være ganske nørd.. (har sagt dette til henne, så er ikke baksnakking).

Etter 30 minutter på mølla, og 20 min med styrke gikk vi ned for frokost. Hotellet vårt har faktisk noen få bord utenfor, som man kan ta med maten til. Vi gjorde det, og det var så deilig å kunne sitte å nyte morgensolen, med hotellfrokost, kaffe og god samvittighet.

Vi var begge på isen klokken ni, og det var jeg som begynte koreografitimene med Mark. Jeg var så spent før vi begynte. Det er bare andre gang jeg jobber med han, og forrige gang lagde vi bare et kortprogram. Langporgrammet er på en måte enda viktigere, og derfor MÅ det bli veldig  bra. Heldigvis er jeg kjempe fornøyd med hva vi har laget hittil. Det er mye mer moderne koreografi enn jeg har gjort før, og sangen er en «gladsang», som jeg egentlig også ikke har brukt tidligere. På to timer kom vi nesten halvveis, så vi var veldig produktive, og prosessen gikk ganske lett.

Etter at både jeg og Emmi ble ferdige dro vi en liten tur til byen for å spise lunsj/ middag, så i noen butikker- før vi begge fant ut at vi var helt ferdige og alt vi villet var å dra tilbake til hotellet. Vi skal nå sette oss ned for å begynne på en ny Netflixserie. «When they see us», som er en true-crime serie. Tror jeg kommer til å elske den!

-Sondre

2 kommentarer

  1. Har ni hyrat en bil eller hur åker ni där i Berlin? Har hör att distanserna där är ganska långt, därför undrar jag… Hoppas ni har kul och får dunder programmerna! Heja från Sverige!

    1. Vi bruker uber eller trikken 🙂 bor veldig nærme ishallen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *