Programmet er ferdig!

Hei dere!

Turen til Berlin begynner å gå mot slutten. Jeg og Emmi har hatt det så gøy her! Masse god mat, litt shopping, en del tv-serier og mye trening.

I dag ble vi ferdig med programmet, så i morgen skal vi bare pusse litt på det. Så kan jeg filme det og forhåpentligvis dele en liten bit på instagram. Jeg er utrolig fornøyd med jobben vi har gjort. Programmet er veldig gøy å gå, men en «level up» fra hva jeg har hatt tidligere så jeg må virkelig komme i form før sesongstart. Jeg har lagt inn et enda vanskeligere innhold enn jeg hadde i fjor, når det kommer til det tekniske. Så det blir veldig spennende å se hva dette blir til!

Dere får følge med på instagram i morgen 😉 @sondreboe

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *