Nye drakter!

Heisann!

Da har jeg kommet meg hjem fra Berlin og Finland. Det har vært en stressende uke med koreografi av nytt program i Berlin, og prøving av nye drakter i Finland. Da jeg kom inn for å se første utkastet av draktene var jeg ikke helt fornøyd. Jeg skal ha to nye, den ene jeg så var drit kul og den andre synes jeg var ganske stygg for å være helt ærlig. Det er bare min feil at det ble sånn, fordi jeg kom med ideen. Noen ganger funker ting bedre i hodet mitt enn i virkeligheten. Heldigvis er de jeg jobber med utrolig hyggelige og veldig flinke, så de satt seg ned og lagde et nytt utkast over natten. Så fikk jeg komme dagen etter igjen for å prøve den. Da ble jeg heldigvis fornøyd!

Her er de.

Hva synes dere?

Den svarte skal få mange gulle detaljer og den lilla skal bli litt mer pyntet den også! Jeg gleder meg veldig til de blir klare, og tror det blir veldig bra!
Har dere sett youtube-videoen jeg la ut fra Finland? Der er det en del smakebiter fra det nye programmet også 🙂 Videoen finner dere her 🙂

Vi snakkes!
-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *