Første uke med leir!

Heisann.

Det er lørdag, og jeg har hatt en utrolig tøff uke. Tre timer på is hver dag, og trening utenfor isen også. I tillegg hadde jeg en økt på Olympiatoppen i går, imellom isøktene.

Det er faktisk utrolig godt å komme igang med hardtrening igjen. Jeg har jo trent hele våren, men det er ikke det samme som å være på is flere timer om dagen. I tillegg kan jeg kjenne at formen er på vei tilbake. Fortsetter jeg i dette tempoet resten av sommeren, så har vi en bra sesong i vente! OG DET GLEDER JEG MEG TIL!

Denne uken var vi i Jar ishall på en leir arrangert av klubben min, Asker. Jeg har det så gøy med treningsvenninnene jeg har i Asker. Vi er et utrolig bra team, og vi Jar pushet hverandre hele uken. Vi har alle hatt en bra fremgang denne uken.

I morgen reiser jeg til Italia for å fortsette hardkjøret. Jeg var der i fjor i tre uker. I år blir det fire. Fire uker hvor kunstløp er alt jeg kommer til å gjøre og tenke på. Jeg har alltid sett på denne tiden av året som utrolig viktig for den kommende sesongen, og det gjør jeg i år også. Det er nå vi har tiden til å ta de neste skrittene.

Så dere YouTube videoen jeg la ut fra leiren i går? Den ligger her i så fall! Setter også pris på om dere abonnerer på kanalen. Målet er å få tusen abonnenter i løpet av de neste månedene 🙂

Vi snakkes nåe jeg har ankommet hetebølgen i Italia!

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *