Tyngste treningsdagen i Italia!

Heisann fra Italia.

Håper alle nyter sommeren, samtidig som jeg svetter bort i Bergamo. Det er seriøst hetebølge her, og det blir litt for mye for en norsk sjel. Ellers har jeg det bra da! De første to treningsdagene har gått som de skal, og det er jeg selvfølgelig fornøyd med.

Jeg har mye å jobbe med for å bli så god jeg vil innen sesongstart. Men jeg er glad for at jobben blir gjort her nede.

Alle trenerne i hallen brenner virkelig for jobben sin. Uansett om det er en trener som bare skal brukes til å lære bort å stå perfekt i hvert skjær, om det er en som bare er ansvarlig for uttøying eller om det er hovedtreneren på isen!

jeg hadde faktisk helt glemt hvor hardt de trente her- så når jeg så treningsplanen ble jeg litt stresset.

dette er planen: 

og dette er meg rett etter vi gjorde intervaller med styrke og utholdenhet på slutten av treningsdagen….

Vi snakkes,

-Sondre

2 kommentarer

  1. What has happened to Emmi’s instagram? I can’t find it 🙁

    1. she has probably just deactivated it for a while. she does that sometimes 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *