triste sanger for alle penga!

Heisann.

Jeg har nok snakket om det før, men må bare si det igjen. Jeg har verdens beste musikksmak når det kommer til rolige sanger fylt av følelser. Siden jeg har absolutt inget kjærlighetsliv er det som om jeg lever gjennom disse sangen. (wow det hørtes tragisk ut), men helt seriøst. Jeg eeeeelsker sanger som får meg til å føle, synge og danse. Jeg ser for meg hvordan jeg hadde gått etter dem på isen. Derfor tenkte jeg å dele to spillelister med dere her. Forrige gang jeg delte en liste var det på apple-music, men siden ikke alle bruker det har jeg laget en til spotify også. De er litt forskjellige, men går ut på samme greie.

SPOTIFY LISTEN.

APPLE MUSIC LISTEN.

Spotify listen begynner med to sanger jeg ikke klarer å slutte å høre på. De i ishallen har blitt helt gærne av at jeg synger de hele tiden. Spesielt fordi den ene er svenk… haha. Sang nummer to i spotify listen er Lewis Capaldi som gjør en cover av Billy Eilish sin sang «when the party is over». Altså om ikke det er en «match made in heaven» så vet ikke jeg. Jeg vil egentlig bare grine når jeg hører den fordi den er så sinnsykt fin. Jeg spilte den på isen her om dagen, og alle måtte bare stoppe opp å nyte litt! Det er ikke en gang tull.

Apple music listen begynner med en sang «I lost a friend». Jeg oppdaget den sangen og artisten da jeg var i Finland for non uker siden, og endte opp med å spille tre av sangene hans på repeat hele reisen hjem. EEEELSK.

Vi snakkes,
Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *