En hard uke!

Hei dere!

Helgen er endelig her, og den trenger jeg! Dere har jo skjønt at treningene her er veldig harde, og jeg må virkelig ta meg sammen for å holde ut. Selv om elsker jeg å trene her. Vi er en så bra gjeng, og jeg lærer masse av å være på isen med så gode, hardtarbeidende og positive løpere. Hver dag slutter vi med barmark. Hver dag har vi et program for magestyrke som vi må igjennom hvor det er ca. 12 øvelser. Hver øvelse skal bli gjort i 40 sekunder, og ingen pauser i mellom.
I går hadde vi en slags intervall hvor jeg trodde jeg skulle besvime.. haha. 40 sekunder som var løping, jumping jacks, sykling eller andre sånne ting- rett på 40 sek mage- 40 sek rygg- 40 sek ben- 40 sek armer, og så alt igjen. Ti ganger.

Keep in mind- det er etter 7 timer med trening den dagen!

På isen går det også fremover. Jeg jobber inn de nye programmene, og har begynt å jobbe med quadruple hopp. Spennende….

I går kveld var vi hos en av de andre løperne og spilte spill, og spiste pizza hele kvelden.

Hvor fint??

I dag skal jeg ta det helt med ro, og i kveld legger jeg ut en youtube video hvor jeg ikke bruker mobil i 24 timer. Tenk at jeg klarte det, det skulle jeg aldri trodd!

-Sondre

1 kommentar

  1. Så gøy å lese om sommertreningen din, og sinnsykt kult å høre at du jobber med kvadruppel hopp! Gleder meg så utrolig mye til å se de nye programmene dine i den nye sesongen. Selv om det er herlig med sommer, så gledes det til høst og sesongstart! Lykke til videre med sommertreningen, fortsett å jobbe så hardt og målrettet, og ta deg noen velfortjente pauser innimellom 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *