Italia tar på!

Hei og hopp.

Lenge siden jeg har skrevet et innlegg nå, men det er ikke så veldig rart i og med at jeg trener åtte timer om dagen. Den hardeste tiden på året for en kunstløper er de to siste månedene før konkurransesesongen starter. Og der er jeg nå. Jeg har på ordentlig begynt å trene kondisjon. Mange program, fulle, og i deler. På slutten av hver treningsdag kan jeg nesten ikke kjenne bena mine lengre. Jeg har aldri trent så bra på denne tiden av året tidligere, så det er godt å kjenne på. Glemte jeg å nevne at denne perioden begynner i høydetrening? Gjorde visst det. Vi har forflyttet oss fra Bergamo, til Asiago som er en liten by, høyt oppe. Det gjør det jo ikke akkurat lettere.

Jeg har så lyst til å fortsette oppover denne sesongen, så motivasjonen er virkelig på topp. Jeg gleder meg egentlig bare til sesongen begynner. Kjenne på konkurransenervene, være alene på isen, vise de nye programmene og draktene. ahhhhh… Det blir bra det. Jeg begynner faktisk sesongen min her i Italia, i midten av September.

Ved siden av trening spiser jeg pasta, drikker espresso og ser på netflix. Helt seriøst- det er alt som skjer. Hvis dere trenger en nye serie, så har jeg blitt helt «obsessed» med serien Lucifer på Netflix! Og så selvfølgelig ferdig Papirhuset veldig raskt. Håper alle har en bra sommer. Snakkes snart igjen!

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *