vipps, så var sommeren over.

Sommeren går mot slutten. Hvert eneste år blir jeg sjokkert av hvor fort den går. Før hver sommer har jeg så mye jeg vil gjøre, både på trening og i livet generelt. Det virker som jeg har all verdens tid til å få gjort det, men vipps så er sommeren over og jeg fikk gjort 1/4 del av alt jeg hadde håpet på.

Denne sommeren er en slik sommer. Jeg ville gå fjelltur med vennene mine. Jeg ville på roadtrip. Helgetur til Stockholm, ferie med familie, og lage flere youtube-videoer i uken. Når jeg setter meg ned og planlegger alt dette glemmer jeg å tenke at omtrent hele sommeren går til trening. Opp til åtte timer om dagen, og derfor blir det ikke mye tid til annet. Når jeg endelig har tid til ting er jeg sliten og ender opp med å se på Netflix i senga.

I tillegg ble jeg to uker lenger enn planlagt i Italia, og det gjorde det ikke akkurat lettere for meg å bruke tid på venner. Elisabeth flytter til USA, og jeg rakk så vidt å si ha det. Både Sandra og Haakon hadde bursdag uten at jeg var hjemme.

Meeeeeeen, nå skal ikke jeg bare sitte her å klage, for jeg har faktisk hatt en helt fantastisk sommer. Jeg har fått seks uker i Italia hvor det har vært sol og varmt omtrent hver dag. Jeg har møtt så mange av mine gode venner fra kunstløpverden som jeg ikke ser så ofte, og fått nye venner her nede. Jeg har virkelig blitt litt småforelsket i Italia. Stedet, maten, «viben» og alt rundt. Jeg vil lære meg å lage god italiensk mat, og drikke kaffe som jeg faktisk liker veldig godt, ikke bare for å holde meg våken.

Det var det jeg hadde på hjertet for denne gang. Takk for en fantastisk sommer til de som har vært med på den!

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *