3 uker til sesongstart!

Hei dere.

Da var sommeren over. Virkelig helt over. Folk har begynt på skolen, jeg har 4 uker til første konkurranse, og det merkes. Etter en uke fri fra isen, som jeg trengte, er jeg klar til å sette inn støtet de neste ukene.

I helgen var det landslagssamling på Jar, hvor vi viste alle dommerne de nye programmene våre og fikk tilbakemeldinger. Jeg var ekstra spent på årets tilbakemeldinger, siden jeg koreograferte det ene kortprogrammet selv. Heldigvis var alle fornøyde, og jeg fikk gode tilbakemeldinger på begge programmene. Jeg fikk også testet ut de nye draktene mine- som jeg eeeeelsker. Skal dele bilder av dem så fort jeg får!

(men her er et bilde av den ene i svart/hvitt)

Kan dere gjette hvilken farge den har?

Nå går veien mot Askerhallen hvor jeg skal trene så hardt jeg kan fremover, så jeg er klar for avreise til Italia i midten av September!

-Sondre

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *